Yisheng Development

Wij zijn een investeerder, projectontwikkelaar in vastgoed en asset manager. Met meer dan een decennium aan ontwikkelingservaring in Nederland en meer dan 25 jaar ervaring in China, hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd en diepgaande kennis vergaard. Geleid door onze overtuiging dat Nederland een aantrekkelijke en veilige investeringsmarkt biedt, hebben we jaren geleden besloten om een blijvende aanwezigheid in Nederland te vestigen met ambitieuze investeringsdoelen.

Door voortdurende vernieuwing en innovatie na te streven, streven we ernaar om verwachtingen te overtreffen in elk project en proces, met een toegewijde focus op het creëren van duurzame ontwikkelingen die consequent de ecologische, sociale en stedelijke omgeving verbeteren.

Disciplines

Yisheng opereert op drie niveaus van zakelijke activiteiten: investering, projectontwikkeling en assetmanagement.


Investering


Als investeerder met een langdurige aanwezigheid in Nederland en heel Europa, streven we voortdurend naar ambitieuze ondernemingen. Met een strategische focus op onze eigen ontwikkelingsprojecten zijn we toegewijd aan het uitbreiden van onze diverse en bloeiende projectportfolio.


Projectontwikkeling

We zijn er trots op vooruitstrevende projectontwikkelaars te zijn die zich inzetten voor het introduceren van unieke concepten in de gemeenschap. Onze diverse ontwikkelingsportfolio omvat een breed scala, waaronder zowel residentiële als commerciële activa.


Assetmanagement


Wij zijn gericht op het beheren van onze eigen portefeuille. We streven ernaar om voortdurend te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We spannen in om aan de steeds veranderende eisen van onze gebruikers te voldoen en zorgen dagelijks voor een veilige, gezonde en comfortabele omgeving.

Over Yisheng

"Yisheng" in het Chinees behelst de essentie van eenvoud en wijsheid.

We hechten waarde aan het starten met eenvoudige benaderingen, waarbij we stapsgewijs complexe vraagstukken aanpakken. Onze benadering omvat voortdurende vernieuwing en groei, met een streven naar uitmuntendheid in al onze inspanningen. Dankzij een solide financiële basis zijn we in staat om snelle beslissingen te nemen en ons snel aan te passen aan veranderende omstandigheden. We putten kracht uit onze voortdurende zoektocht naar vooruitgang, waarbij we nauw samenwerken met lokale partners om onze Chinese erfgoed te integreren in de structuur van de lokale gemeenschap.


Onze ambitie is om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en de maatschappij door middel van elk project en initiatief, met als doel ontwikkelingen te realiseren die blijvende waarde toevoegen aan het stedelijke landschap.