Restaurant Amber Garden

Amber Garden is een restaurant dat tot doel heeft de ervaring van het genieten van de Chinese keuken te herdefiniëren en is gevestigd in Amstelveen, Nederland.


In China, waar voedsel een centrale rol speelt in de cultuur, familiebijeenkomsten, zakelijke vergaderingen en vieringen, streeft Amber Garden ernaar een zintuiglijke oase te creëren waar smaken en texturen uit zowel het Oosten als het Westen samenkomen.

Hun missie is om percepties van de Chinese keuken te veranderen, en ze bieden een plek waar culinaire tradities kunnen samenkomen, van elkaar kunnen leren en evolueren. Bij Amber Garden vind je een verleidelijke reeks gerechten, waaronder de beroemde Amber Beijing Roast Duck, naast andere met trots geserveerde lekkernijen.


Het restaurant brengt de concepten van "gedeelde eetervaring" en "fijne dinerervaring" samen en biedt sublieme smaken, wijnarrangementen en prachtige presentaties in een warme en uitnodigende sfeer. Het is een plek waar culturen samenkomen, en ze nodigen je uit om deel te nemen aan deze voortdurende dialoog via de culinaire ervaringen die ze bieden.